Casa > Sobre nosaltres

Youbest soldadura Ltd és un dels proveïdors principals a la Xina per a les màquines de soldadura automàtics avançats i màquines de tall.

A través de la recerca contínua i desenvolupament recolzat per una profunditat de coneixement i experiència, seguim produir nou innovador mecanitzada soldadura i tall solucions.

La nostra gamma diferent de l'oferta inclou sistemes de soldadura orbitals, mecanitzats sistemes automàtics de soldadura, línia de producció de prefabricació de canonades i màquines de tall automàtic CNC.

Ens distingim d'innovacions tècniques, preus competitius, excel·lent repartiment, servei al client superior i suport tècnic juntament amb la nostra xarxa de socis arreu del món.

Nostres clients cobreixen un ampli ventall de sectors com la construcció naval, en alta mar, Enginyeria maquinària, petroli i gas, productes petroquímics, caldera & calor exchangere, farmacèutica, menjar & beguda, vaixell d'alta pressió, lactis, mineria, energia i química, Aeronàutica i astronàutica, submarí nuclear i així successivament.

Esperem poder discutir la seva aplicació.