Casa > Notícies > Contingut
Beijing Essen soldadura 59 tall Fira 2016
Mar 11, 2016

Beijing Essen soldadura i tall Fira (BEW), que és co-patrocinat per la societat xinesa d'Enginyeria mecànica (CME), institució de soldadura del CME, Associació de soldadura de Xina (CWA), soldadura equips Comitè de CWA, societat soldadura alemany (DVS) i Messe Essen GmbH, és un dels dues principals professional soldadura exposicions del món. Atreu a desenes de milers de professionals en soldadura indústria (fabricants, distribuïdors, agències, institucions de recerca, departaments governamentals, etc.) cada any.

BEW ha celebrat amb èxit per 20 vegades, i l'escala s'ha expandit cada vegada. Malgrat nous expositors augmentant, molts famosos expositors com temps de Beijing de Lincoln, Panasonic, Golden pont, Kaiyuan Group, ABB, i així successivament, vine amb regularitat, que garantirà la qualitat i l'estàndard de la Fira. Pel que fa a la BEW 21, zona d'exposició bruta era 84,700 ㎡with més de 900 expositors de 28 països, entre ells, 189 expositors eren d'ultramar. Durant la Fira, 44,152 entrades de visitant de 49 països i àrees han vingut a visitar la Fira. Els visitants són majoritàriament de la fabricació de maquinària, aparells a pressió, fabricació d'automòbil, locomotores de tren, oleoductes, sectors industrials, construcció naval, aeronàutic i aeroespacial. 40 revistes professionals nacionals i estrangeres, exposicions relacionades, llocs web han informat de la Fira.

Com el més gran i l'esdeveniment més influent, BEW proporciona una plataforma per a la llar, així com importar i exportar comerç a tot el món. La 21 Pequín Essen soldadura i tall Fira es celebrarà a nova Xina International Centre d'exposicions en Beijing el 14-17, juny de 2016.