Casa > Notícies > Contingut
"Dues Sessions" de la Xina que ofereixen grans oportunitats per al Desenvolupament Global
Mar 15, 2016

Centre d'atenció global estarà brillant a la Xina d'hora aquest mes, com el país asiàtic s'està preparant per a les "Sessions dos" anual explorar els pas següent solucions al seu propi desenvolupament per alliberar un enorme potencial a escala mundial.

La quarta sessió anual del Congrés (APN de la gent 12 nacional), legislatura els millors del país i la quarta sessió del Comitè Nacional 12 del poble xinès polítiques consultiu conferència (CPPCC), els millors polític òrgan assessor de la Xina, s'inaugurarà el 5 de març i 3 de març, respectivament.

Experts en dir que trobades d'enguany, una finestra preciosa per als observadors globals de mirar el futur de les polítiques de la Xina quan el món està lluitant enmig d'una feble recuperació, per tant, s'espera que reunir més atencions tant a casa com a l'estranger.

Reestructuració econòmica, impulsada pel consum Model portar oportunitats

La propera sessió APN veure el debat i la ratificació de la de Xina redactar 13 quinquennal, amb debats centrats en Xina reestructuració econòmica més com una peça clau.

Lideratge superior de la Xina va anunciar a finals de febrer que Xina es reforça l'oferta reformes estructurals i economia verda i aprofitar el potencial de la demanda interna. Economia més gran del món és ara canviant la dependència de la inversió i fabricació a la demanda interna i la indústria de serveis.

La transició ajudarà a evolucionar en un "motor de creixement de la demanda, més perdurable" Xina observat Stephen Roach, investigador associat a la Universitat de Yale EUA. "És més propici per al creixement global sostenible".

De fet, l'ajust estructural de la Xina ja ha recollit primers resultats. Dades oficials mostrava que el consum ha representen dues terceres parts del creixement de la Xina 2015, convertint-se en una potència més importants per a l'economia xinesa.

"Aquesta és una tendència saludable i sostenible del canvi", ministre de Relacions Exteriors xinès Wang Yi va dir en el seu viatge EUA al febrer.

Poma pagar el 18 de febrer oficialment va començar a servir els consumidors a la Xina, el primer país a Àsia que té accés a la solució de paga mòbil proporcionat pel gegant nord-americà de tecnologia, que representava un indici d'interès de les empreses estrangeres al mercat de consum enorme de la Xina a causa del seu poder adquisitiu creixent.

Com un dels pocs mercats amb creixement robusta, Xina està obligat a portar més possibilitats a la resta del món, Shlomo Maital, un investigador superior amb Israel Institute of Technology.

L'avantatge de la creixent poder de compra també ha anat més enllà de les fronteres. L'any passat va veure turistes xinesos componen 120 milions de visites sortints i passar més 1 bilions de iuans (uns 153 milions de dòlars) a l'estranger. Reportatges i fotos de compradors i viatgers de l'economia més gran del món sovint han colpit estrangers titulars.

L'elevació de l'energia que consumeix del poble xinès, Roach va dir, li donaran un fort impuls a la feble recuperació econòmica mundial.

Governança net i Transparent per fomentar la inversió estrangera

En els darrers anys, el govern xinès ha apostat per un govern més transparent i neta, amb un ull en crear un entorn favorable i previsible per a la inversió estrangera.

En les properes dues Sessions, més llum és esperat ser cobert en aquests esforços, que inclou la campanya d'anti-empelt de Pequín.

Van dir analistes els esforços en curs han donat resultats tangibles i augmentar la confiança dels inversors estrangers en un dels mercats més dinàmiques del món.

"Empenta de lluita contra la corrupció de la Xina, part d'una norma d'iniciativa dret a aturar les pèrdues de actius de l'estat i millorar la governança net i la confiança dels inversors estrangers, ha guanyat reconeixement i suport de la societat internacional,", va dir Wang Yukai, professor amb l'Acadèmia xinesa de governança.

En el seu informe de 2015, Shanghai base americana de la cambra va dir que el problema de la corrupció s'ha convertit en un repte menor per fer negocis a la Xina, que ha caigut durant dos anys consecutius a 13è lloc en el rànquing anual de l'organització de companyies dels EUA.

La campanya contra la corrupció ha estat fomentar un entorn Fira del concurs per a l'empresariat i rebaixats dificultats de fer negocis al país asiàtic, Jeorg Wuttke, president de la Unió Europea Cambra de comerç de la Xina, va dir.

Obertura serà una altra paraula clau durant les dues Sessions enfocament està desplaçat a la facilitació de inversió de la Xina en els anys per venir.

Ministeri de comerç de la Xina ha estat demanar l'opinió pública en una nova llei d'inversió estrangera que facilitat restriccions en els inversors estrangers i concedir-los més fàcil accés al mercat xinès.

Les empreses estrangeres rebrà pre-establiment tractament i l'actual sistema molest cas per cas l'aprovació queda substituïda per la gestió "llista negatius", si es passa la llei.

Un entorn legal més estable, transparent i previsible i un entorn de mercat que fomenta la competència serà atraccions persistents de la Xina per als inversors estrangers, va dir Doug Gurr, presidenta de la Xina al detall en línia Amazon gegant.

Guanyar-guanyar diplomàcia compromesos amb la prosperitat mundial

El mes passat, Xina es va comprometre a donar prioritat a un alt nivell d'obertura de compromís al món com a part de l'agenda de diplomàtic en els propers anys, que també serà un tema candent en les properes dues Sessions.

Experts en va predir que els representants es debatrà l'aplicació més d'aquests programes gran com el cinturó i iniciativa Road, per millor compartir el fruit del desenvolupament econòmic de llarg de dècades de la Xina amb altres països, sobretot els desenvolupament.

El cinturó i iniciativa Road, amb el seu nom derivada de la seda coneguda que una vegada connectat a Àsia, Europa i Àfrica en temps antics, es dirigeix a millorar la connectivitat entre regions per terra i per mar i actualitzar la infraestructura del laggard que presenten a Àsia i Àfrica.

La iniciativa, per promoure els intercanvis de la capital, la tecnologia i capacitat de producció de qualitat entre els països al llarg de les antigues rutes comercials, impulsarà el desenvolupament econòmic i social en l'Euràsia i el continent d'Àfrica, va dir Fu Ying, presidenta de la Comissió d'Afers exteriors APN.

El cinturó i la carretera, que abasta fins a dues cinquenes parts de l'àrea continental del món, fins ara ha rebut més respostes positives més de 60 països, alguns dels quals ja han vinculat d'estratègies de desenvolupament amb el pla creu-regió proposada de Xina.

El cinturó i la carretera ajudarà a aconseguir un major per exemple, amb una solució pacífica, els països en desenvolupament, va dir Severino Bezerra Cabral, director de l'Institut de la Xina i estudis d'Àsia Pacífic.

Per exemple, Pakistan, un país asiàtic central al llarg de l'antiga ruta comercial, ha patit molt de temps de escassetat de poder. Durant l'horari d'estiu, fins i tot la ciutat capital que Islamabad estaria subjecte a l'apagada de potència fins a 12 hores al dia.

Però gràcies a la implantació de la Xina-Pakistan corredor econòmica, un projecte probable que afegir més de 25.000 megawatts de capacitat d'electricitat al país energia de fam, suau Pakistan té el potencial per transformar-se en una economia pròspera.

El món està esperant "la pacífica desenvolupament de Xina" dibuixat en les dues Sessions, que "és reformar un nou tipus de relacions internacionals," va dir Ibrahim Amari, catedràtic de ciència política de la Universitat de Bagdad.