Casa > Notícies > Contingut
Columna 59 auge per a soldadures de TIG, Plasma, MIG
May 11, 2016

Per satisfer els més rigorosos requisits de les aplicacions relacionades Aeroespacials i nuclears manipuladors columna i auge Cal proporcionar rigidesa excepcional i poca deformació sota càrrega. Altres requisits importants inclouen suavitat i la consistència del moviment de l'eix. En reunió aquestes demandes en una gamma de columna i auge manipuladors han estat dissenyades amb alta qualitat sub components de i tensió rellevat fabricacions que s'incorporen a un disseny que aporta estabilitat principal de classe. Aquesta filosofia de disseny és realitzat pel pesats models més grans.


Deure de llum i gamma estàndard solen tenir aplicabilitat més a Aeroespacials i Enginyeria aplicacions lleugeres precisió, on auge mínima desviació i absència de vibracions a l'extensió d'auge plena són factors importants. Opcions hi ha per precisió auge disc (per aplicacions lineals de soldadura) o unitat de columna de precisió fins i tot (vertical) utilitzant recirculació dels mecanismes tipus cargol de pilota. Pel que fa a tots els Manipuladors de columna i auge pot ser tant boom i columna mocions via rodaments de precisió i maneres de guia. Disseny inclou fabricacions secció gruixuts que han estat rellevat garantir els màxims estàndards de rectitud i tolerància dimensional d'estrès. Processos de soldadura aplicable inclouen TIG, plasma i MIG/MAG, on la soldadura de nivell alt cap càrrega útil no és un factor primordial.


Pesat deure i obligació pesada Extra columna i auge manipuladors comparteix les mateixes característiques de disseny habituals dels manipuladors deure clar i estàndard que també poden ser usats per a aplicacions de precisió que impliquen processos com doble Arc-Plasma / TIG. No obstant això, aquestes unitats es troba aplicació principalment amb MIG/MAG i processos d'arc submergit (VEIA) una oferta d'extres opcionals, incloent-hi alimentades carros i rei clavar la rotació de la columna. Especial viatges sobredimensionats carros estan disponibles portar tots els control i equips de procés de soldadura.


Si l'espai de la fàbrica és una consideració important llavors podem oferir models de quin tret telescòpic de la ploma, així minimitzant els requeriments d'espai a la part posterior. Moviment de les seccions telescòpica és sincrònica per assegurar que la màxima suavitat possible de moviment es manté.


Tots els Manipuladors de columna i auge estan dissenyades per treballar amb una gamma de controls. Depenent de la mida i el deure, control de moviment auge pot ser via una empenta de tipus freqüència inverter amb retroalimentació codificador.