Casa > Notícies > Contingut
Pols metàl·lica indústries Federació noms vida assoliment guanyador del Premi
Mar 14, 2016

Metall Federació d'indústries de pols, Princeton, Nova Jersey, ha seleccionat William F. Jandeska Jr., FAPMI, president de Midwest metal·lúrgic Ltd i projecte responsable del centre de tecnologia de Pulvimetal·lúrgia, rebre el rotllo Kempton H. PM Lifetime Achievement Award.

Jandeska ha desenvolupat components innovadors i les relacions entre proveïdors i venedors en el camp de Pulvimetal·lúrgia (PM). Ha impulsat el creixement continuat del PM per més de 44 anys gràcies a la participació conjunta de part de fabricants i la comunitat d'usuari final, que és evident per la seva activitat de suport i lideratge en MPIF, APMI, SAE i ASM. Ha rebut nombrosos premis, co-presidit indústria conferències i taules tècniques i ha escrit i presentat nombrosos treballs al sector d'esdeveniments.

Començava la seva carrera com un internar a l'acer dels EUA i Tractor d'eruga, Jandeska va treballar en completar la seva llicenciatura, màster i titulacions de doctorat de la Universitat d'Illinois. Després de completar els seus graus, va treballar a laboratoris de recerca de Motors General durant 20 anys. Llavors entrà GM Global de sistema de propulsió de grup com a gerent de PM tecnologia i plom matèria expert per a l'equip de PM creativitat, càrrecs que ocupà fins la seva jubilació el 2006.

Els individus Lifetime Achievement Award reconegut amb èxits destacats i els èxits que han dedicat la seva carrera i una vida d'implicació en l'àmbit de PM i tecnologies relacionades. Aquesta és la tercera vegada que el premi s'ha donat des dels seus inicis el 2007.