Casa > Notícies > Contingut
Soldador orbital per a pipa
Oct 29, 2016
informació bàsica
  • Enginyer de Servei d'ultramar està disponible: 2 "-60" Pipe

  • De: Xina

  • Especificació: Moltes classes
Descripció del producte

1, totes les posicions de la màquina de soldadura automàtica és l'especialització per a grans i Dia intermedi de la canonada de la soldadura circular costura, disseny i fabricació per a tota la soldadura automàtica de posició.


2, Aquesta soldadora és idònia per a la gran i intermedi Dia de la canonada de la soldadura hoting circular de soldadura de costura, omplint anell de soldadura i soldadura de tap de soldar soldadura de tèrmit de les articulacions, les soldadures d'embalatge amb les soldadures de pantalla.


3, La màquina de soldadura es compon dels següents quatre parts: cap de soldadura (incloent sistema del recorregut del tramvia, soldadura sistema de balanceig de la torxa, torxa de soldadura per elevar el sistema, sistema de soldadura de la torxa d'alimentació, caixa de control de soldadura), circuit de soldadura, sistema de control, font de soldadura .


4, a causa de la canonada, especialment el nostre país generalitzada espiral utilització tubs soldats diferència Dia és massa gran, el dia de la elipticitat canonada, ranura bisells de anòmala processament, conduir a l'muntar fins al lloc de treball, de vegades passarà l'ample de bisell estret i pot variar , la desalineació i així successivament, no podrà amb el paràmetre de la hipòtesi de bisell regular per a soldadura completa el cordó de soldadura bé, en aquest cas, el soldador deu a través de l'eina de fos d'observació, el paràmetre d'ajust en temps real, especialment l'amplitud de la vibració i la banda i banda de temps resident, poden obtenir el cordó de soldadura fina.


5, electricitat Considerat freqüència de generació inestable i l'estat transitori respondre el lent qualitat de soldadura a topall la influència en el lloc de treball de camp, s'ha utilitzat la font d'alimentació de la inversió característica de banda ampla. Al mateix temps s'havia considerat les condicions de construcció dolentes en el lloc de treball de camp, equips de càrrega contínua condueix l'alta petició especial, el component essencial, com el motor elèctric, el rumb, el sensor i el xip de seleccionar la marca famosa empresa especialitzada les peces de la importació.


6, La hòstia de circuit de control i el transport completa màquina en l'envelliment de càrrega per examinar i fer vibrar l'examen, garanties d'equips redundants fiabilitat veritat.


7, Un tipus de diàmetre de la canonada s'aplica un tipus de pista de soldadura especialment fet, la configuració estàndard només amb una pista de soldadura especificació (si pot ser opcional).