Casa > Notícies > Contingut
Informe: Soldadura robotitzada per créixer considerablement 2020
Mar 12, 2016

Un informe recentment donat espera que els ingressos per al mercat de soldadura robotitzada augmentar en gairebé el 40 per cent com a països emergents adquirir consciència dels seus potencials beneficis.

Segons l'anàlisi per Frost & Sullivan, el mercat de soldadura robotitzada va obtenir ingressos de $2.44 mil milions el 2014. Total que s'espera per pujar a 3.38 mil millones dòlars per al 2020, en gran part a causa de la major consciència global dels seus beneficis a llarg termini tant els avenços tecnològics en la soldadura.

Frost & Sullivan espera Àsia Pacífic per veure el creixement més gran en soldadura robotitzada, però els analistes esperen també creixent activitat a Rússia, Àfrica, Amèrica Llatina i al Pròxim Orient.

"Realització de formació i demostracions a través de fires i tallers s'establirà la pilota rodant per absorció a gran escala de soldadura robotitzada arreu del món", va dir Frost & Sullivan analista Guru Mahesh.

L'informe va dir amb robots arc i soldadura per resistència ofereix una major consistència i repetibilitat a fabricants, així com millora significativa en l'eficiència energètica que ha ajudat a augmentar la demanda a Europa i Amèrica del Nord.

Els analistes esperen demanda d'augment en l'automotiu i indústries de transport — que actualment comprèn la major part del mercat — mentre l'electrònica, sectors pesades maquinària i construcció també cal experimentar creixement.

A més, l'informe anticipa novetats en materials de composite i fibra de carboni per ampliar l'abast general per a la fabricació d'automatització.