Casa > Notícies > Contingut
Reunió de primavera de la STC
Mar 13, 2016

Andamp oli de EWI; Gas estratègica tecnologia Comitè (STC) serà la celebració reunió de primavera de l'any que ve el dimarts, març 22, 2016, a Houston Marriott energia corredor a Houston, Texas. El propòsit d'aquesta reunió dia és presentar els resultats dels programes actuals, discutir els propers passos en els projectes i identificar possibles àmbits de treball per projectes de futur conèixer els materials a unir-se a les necessitats de la indústria.


L'esdeveniment arrencarà amb una recepció de sopar dilluns, 21 de març, a les 6:30 PM, STC socis i no socis.

El dimarts, 22 de març, comparteixi amb nosaltres una STC membres només sessió de 9 h - 12 h, amb un andamp Benvingut; STC actualització, projecte actualitzacions en els següents projectes: soldadura d'alta força acer placa per a aplicacions en alta mar (54216STC), caracterització de soldadura consumibles per a servei de l'Àrtic (54873STC) i actualitzacions sobre relacionats EWI IRandamp; D Projectes.

Dinar per a socis i no socis es servirà al migdia el dia 22. Socis i no socis gaudiran d'una tarda que consta d'una breu introducció STC i FY16 les propostes de projecte (incloent millores de disseny de fatiga de principiant, soldadura d'alta força acer revestit canonada, fractura duresa impacte prova correlació i continuació del projecte consumible Àrtic soldadura).