Casa > Notícies > Contingut
Presentador de televisió, la dreta honorable Michael Portillo, ser convidat en el món de la soldadura premis sopar de Gala
Mar 21, 2016

Soldadura món estan molt contents d'anunciar que Michael Portillo s'ha compromès a ser el convidat a la inauguració soldadura món premis sopar de Gala a dimecres, 13 d'abril 2016 a l'Hotel Hilton Birmingham Metropole.

Michael Portillo va assistir a escola de gramàtica de Harrow Comtat i Peterhouse, on va llegir la història de Cambridge.

Va treballar per al partit conservador i ministres del govern entre 1976 i 1983. Va entrar a la Cambra dels comuns el 1984, va ser Canceller d'ombra i disputada el lideratge del partit l'any 2001, sense èxit.

Des que va sortir la política, s'ha dedicat a escriure i de radiodifusió. És un habitual sardònic "Aquesta setmana" programa polític de BBC1 i "Laberint Moral el" de Ràdio 4. Ha fet ràdio i la televisió documentals en una àmplia gamma de temes, incloent cinc sèries de "gran britànica (i recentment Continental) ferrocarril viatges" per BBC2. El 2008 va presidir el jurat del Premi Man Booker i presidit el Premi Art Fund de museus i galeries en 2011.